Bananiniai avižiniai sausainiai

Jei skanauti saldumynus, tai tik sveikus. Labai skanūs ir ne per daug saldūs – bananų ir migdolų skonio avižiniai sausainiai su įvairiomis sėklomis. Pasigaminti labai paprasta!

Produktai:

  • 1 gerai prinokęs bananas,
  • 1 stiklinė avižinių dribsnių,
  • 2 v.š. kapotų migdolų,
  • 2 v.š. įvairių sėklų mišinio (moliūgų, saulėgrąžų)
  • 2 v.š. rudojo cukraus (arba daugiau, kad būtų saldžiau)
  • 2 kiaušiniai

Gaminimas:

1. Sutrinti bananą, sumaišyti su sėklomis, migdolais ir cukrumi.
2. Įberti avižinius dribsnius.
3. Įmušti kiaušinius ir viską gerai išmaišyti.
4. Masę šaukštu dėti ant kepimo popieriaus, suformuoti paplotėlius.
5. Kepti apie 15-20 minučių 180 laipsnių temperatūroje, kol kraštai paruduos.

Skanaus!