Reikės: 3 silkių file, dviejų virtų nedidelių burokėlių, 2 prinokusių avokadų, citrinų sulčių, majonezo arba natūralaus jogurto, šviežių krapų, maltų juodųjų pipirų.
Burokėlius ir silkių file supjaustykite kubeliais, avokadus nulupkite, perpjaukite pusiau, išimkite kaulus ir taip pat supjaustykite kubeliais. Pašlakstykite citrinų sultimis. Ingredientus sluoksniuokite po vieną porciją į platesnes stiklines ar kitokius stiklinius indus tokia tvarka: burokėliai, avokadai, silkė, ant viršaus uždėkite po šaukštą majonezo ar natūralaus jogurto. Pagardinkite pipirais ir papuoškite smulkintais krapais.
Ruošiant šią mišrainę galima įdėti ir daugiau fantazijos, pavyzdžiui, įterpti sluoksnį virtų ir kubeliais supjaustytų morkų arba kiaušinių. Kaip kam patinka.
Skanaus!
Krūtinės skausmai praneša ne tik apie širdies ligas
Šventės be nervų: kaip sustiprinti nervų sistemą
99 proc. Lietuvių nežino, kiek geležies reikia jų vaikams
Sveikatos specialistai: ar įmanoma žiemą sportuoti lauke ir neperšalti?
Jogos trenerė Milana Jašinskytė apie migrenos gydymą sąmoningu kvėpavimu
Laima Tamulytė-Stončė: „Tikriausiai esu lieknėjimo maniakė“