Labai svarbus Kūčių valgis – kūčia, gaminama iš daigintų kviečių, aguonų, riešutų, džiovintų vaisių ir medaus.tai apeiginis patiekalas, kuris kaip seniau buvo tikima, lemia gerus, turtingus metus. Kaip pasigaminti?
Aguonas užpilkite virintu vandeniu ir nukoškite, sudėkite džiovintus vaisius, riešutus, daigintus kviečius ir užpilkite medumi pasaldinto vandens, gerai išmaišykite.
Jei norite laikytis tradicijų įvairūs daiginti grūdai, riešutai, sėklos, džiovinti vaisiai ir uogos, grybai būtinai turėtų būti ant Kūčių stalo.
Krūtinės skausmai praneša ne tik apie širdies ligas
Šventės be nervų: kaip sustiprinti nervų sistemą
99 proc. Lietuvių nežino, kiek geležies reikia jų vaikams
Sveikatos specialistai: ar įmanoma žiemą sportuoti lauke ir neperšalti?
Jogos trenerė Milana Jašinskytė apie migrenos gydymą sąmoningu kvėpavimu
Laima Tamulytė-Stončė: „Tikriausiai esu lieknėjimo maniakė“