Pusryčių laiveliai

Reikės:

2-3 porcijoms:

2 pailgų bandelių,
4 kiaušinių,
2 šaukštelių grietinės,
100 g šaltai rūkytos šoninės,
1/2 puodelio (50 g) tarkuoto mėgstamo lydyto sūrio,
1/4 puodelio (25 g) parmezano sūrio,
pluoštelio susmulkintų svogūnų laiškų,
druskos ir pipirų.

Paruošimas:

1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C;

2. Susmulkinkite šoninę ir pakepinkite;

3. Atskirame inde sumaišykite kiaušinius, grietinę, sūrį, pakepintą šoninę ir svogūno laiškus. Pagardinkite druska ir pipirais.

4. Išpjaukite bandelių vidurį ir sudėkite į išskobtą  “laivelį” paruoštą įdarą;

5. Dėkite bandeles į kepimo skardą ir kepkite 20-25 minutes.

7. Iškepusias palikite kelioms minutėms, kol atvės ir dar šiltas skanaukite.